Om Devito ( solo - duo - trio - kvartet )

Devito spillede det første job som duo på Mou Hotel i vinteren 1992. Dengang bestod Devito af to ambitiøse spillemænd fra Ålborg, nemlig Jann Guldhammer og Jesper Mølbach Stiernehaugh-Krogh Robertsøn. Jesper fik ideen til navnet De'ViTo, som en frisk omskrivning af "det er os to", eller på jysk "De' wos tow". Det er med tiden blevet til Devito (både som duo, trio og kvartet).

Det faste hold i Devito er Kapelmester Jann Guldhammer, Jacob Nørholm  og Luise Hviid. Det kan dog forekomme, at der er andre på holdet til din fest, fordi dygtige musikere ofte spiller i flere sammenhænge. Du vil også kunne møde Søren Østergaard Skjelmose eller Claus Winther som afløser på trommer, eller Per Holler og Kim Karmark som afløser på keyboards.

Devito har gennem de seneste 30 år spillet lige fra Gedser til Skagen. Vi er dybt seriøse og professionelle musikere, som kan bevæge os inden for mange genre. Det vigtigste for os er, at kunden er tilfreds og at dansegulvet er fyldt, uanset om det er til rock, disco eller dansktop. Vores fokus og mission er, at kunden genbestiller os, og det oplever vi heldigvis ofte.

Devito i bedste opstilling

Hvis du vil have virkelig kræs for ørerne, så skal du bestille Devito i den stærkeste opstilling. Her disker vi op med de største musikalske klassikere fra kvindestemmernes verden, i skøn forening med de unikke stemmer fra alle i bandet.
Luise Hviid
Percusion og sang Luise Hviid er uddannet fra det Jyske Musikkonservatorium. Har bl.a. sunget i duoen ”Devine & Unplugged”, været leadvokal i rockbandet ”Boy’s & Curls” og korsanger i ”Den røde tråd”. Desuden finder hun energi til at synge i Gospelkor i Silkeborg. Luise kan også hyres solo til at synge til både begravelse, konfirmation og bryllup. Vi er pavestolte over, at Luise også er en fast del af Devito.
Vi søger ny keyboardspiller
Keyboards og sang Alsidig keyboardspiller søges!!!
Foruden at kunne spille klaver/orgel, skal du byde seriøst ind på lead og backingvokaler. Vi spiller også til enkelte privatfester, hvor du helst skal kunne akkompagnere til lejlighedssange. Lige nu deler dygtige musikere som Per Holler, Lars Laumann, Asger Juul-Lassen og Kim Karmark posten, men vi vil meget gerne have en fast mand med på keys.
Jann Guldhammer
Guitar og sang Jann Guldhammer var i slutningen af 70'erne aktiv musiker i Wild Mountain. Sangen har altid været det primære instrument, men guitaren har altid fulgt med. Efter mange år i kendte dansebands, dannede han i 1995 Devito. Selv om han stadig spiller i andre sammenhænge, er det Devito der er hjørnestenen i hans musikalske virke. En erfaren musiker, der kan sit kram. Jann kan også bookes solo til receptioner o.lign.
Jacob Nørholm
Trommer og Sang Jacob startede med at spille trommer allerede som 7 årig. Han spillede efterfølgende i Hadsund skoleorkester i 8 år, inden han som 20 årig rigtigt begyndte som musiker i forskellige bands omkring Hadsund. Det har givet mange gode venskaber, bekendtskaber og gode stunder på landets spillesteder.

Jacob spiller på bl.a Sonor Sonic Plus II (8” - 10” - 12” -14” 20”), og Taye Pro X ( 10” -12” - 14” - 16” - 22” , dertil Zildjian K bækkener.