Om Devito ( solo - duo - trio - kvartet )

Devito spillede det første job som duo på Mou Hotel i vinteren 1992. Dengang bestod Devito af to ambitiøse spillemænd fra Ålborg, nemlig Jann Guldhammer og Jesper Mølbach Stiernehaugh-Krogh Robertsøn. Jesper fik ideen til navnet De'ViTo, som en frisk omskrivning af "det er os to", eller på jysk "De' wos tow". Det er med tiden blevet til Devito (både som duo, trio og kvartet).

Drømmeholdet i Devito er: Kapelmester Jann Guldhammer, Jacob Nørholm , Luise Hviid og Lars Laumann. Det kan dog forekomme, at der er andre på holdet til din fest, fordi dygtige musikere ofte spiller i flere sammenhænge. Du vil også kunne møde Søren Østergaard Skjelmose på trommer, eller Per Holler på keyboards.

Devito har gennem de seneste 30 år spillet lige fra Gedser til Skagen. Vi er dybt seriøse og professionelle musikere, som kan bevæge os inden for mange genre. Det vigtigste for os er, at kunden er tilfreds og at dansegulvet er fyldt, uanset om det er til rock, disco eller dansktop. Vores fokus og mission er, at kunden genbestiller os, og det oplever vi heldigvis ofte.

Devito i bedste opstilling

Hvis du vil have virkelig kræs for ørerne, så skal du bestille Devito i den stærkeste opstilling. Her er det Jacob Nørholm på trommer, Lars Laumann på keyboards, Luise Hviid på sang og percusion samt Jann Guldhammer. Så er du sikker på den bedste lyd og det fedeste repertoire.
Luise Hviid
Percusion og sang Luise Hviid er uddannet fra det Jyske Musikkonservatorium. Har bl.a. sunget i duoen ”Devine & Unplugged”, været leadvokal i rockbandet ”Boy’s & Curls” og korsanger i ”Den røde tråd”. Desuden finder hun energi til at synge i Gospelkor i Silkeborg. Luise kan også hyres solo til at synge til både begravelse, konfirmation og bryllup. Vi er pavestolte over, at Luise også er en fast del af Devito.
Lars Laumann
Keyboards og sang Lars er med på langt de flest job. Han spiller det vildeste keyboard, og synger både lead og kor. Lars er en eftertragtet musiker, så det er en stor ære for os, at han er med på langt de fleste spillejobs. Når Lars er med på holdet er der garanti for stemmer fra den øverste hylde. Ikke mindst lyden fra hans orgel er det rene créme for ørerne.
Jann Guldhammer
Guitar og sang Jann Guldhammer var i slutningen af 70'erne aktiv musiker i Wild Mountain. Sangen har altid været det primære instrument, men guitaren har altid fulgt med. Efter mange år i kendte dansebands, dannede han i 1995 Devito. Selv om han stadig spiller i andre sammenhænge, er det Devito der er hjørnestenen i hans musikalske virke. En erfaren musiker, der kan sit kram. Jann kan også bookes solo til receptioner o.lign.
Jacob Nørholm
Trommer og Sang Jacob startede med at spille trommer allerede som 7 årig. Han spillede efterfølgende i Hadsund skoleorkester i 8 år, inden han som 20 årig rigtigt begyndte som musiker i forskellige bands omkring Hadsund. Det har givet mange gode venskaber, bekendtskaber og gode stunder på landets spillesteder.

Jacob spiller på bl.a Sonor Sonic Plus II (8” - 10” - 12” -14” 20”), og Taye Pro X ( 10” -12” - 14” - 16” - 22” , dertil Zildjian K bækkener.