Billeder fra spillejob / Morsø Ungdomsgaard - 7. november 2009
Laxen ligger tæppe ud Leif holder godt fast i baren
Lille Per (i det følgende kaldet Laxen) - ligger tæppe ud på trommepodiet. Manden i det mørke tøj er Leif. Han er en festlig fyr, som er fuld af sjove ord og ideer. Han sørge for at Devito, og sikkert også Bamses Venner har alt de de vi har brug for.
Musikken er klemt inde i et hjørne Der skal MEGET udstyr op
Musikken er placeret i den ene ende af Morsøhallen. Det er faktisk noget skidt, for det er ikke let at spille hele hallen op. Vi har foreslået en anden opstilling til 2010 - nu får vi se? Når vi stiller op mod Bamses Venner, så skal der jo en del udstyr til. Det skal jo helst syne af noget :-D
Det tager tid I dag med ekstra lys
Og Per (store Per) slider og skæber så sveden springer fra hans pande! I dagens anledning har vi taget lidt ekstra lys med.
Nu er vi ved at være på plads Devito i omklædningsrummet
Så er vi ved at være på plads. Det er første gang vi spiller trio her, så scenen var lige lidt for lille til os. Men med en lille forsinkelse var vi klar til at gå i gang kl. 18:00 Vi skulle bare lige klæde om. Jann havde svært ved at finde omklædningsrummet i år. Vi skulle nemlig bruge det omklædningsrum som Bamse har brugt de andre år.
Sådan ser det færdige setop ud set fra puplikum siden
Sådan ser det samlede setop ud når man ser det fra publikums side. Vi håber at man næste år vil stille de to scener op over for hinanden midt i hallen i stedet for. Det ser bedre ud, og lyden bliver 1000 gange bedre i HELE hallen
Sådan ser publikum ud, set fra Devitos plads
Sådan ser det ud fra vores plads. 700 gæster havde fundet vej til Morsøhallen for at høre Devito spille. Nogle var også kommet for at høre vores pauseorkester - Bamses Venner ;-)
Per (Laxen) soler sig i lys Mad til gæsterne
Det var så det sidste job, hvor Laxen var med som trommeslager. Fra 1, januar 2010 hedder trommeslageren i Devito Anders Juul Thomsen. Som altid begynder maben at knurre, når maden bliver serveret lige foran vores snuder.
Masser af mad til gæsterne 700 gæster bespises
Det er da også ganske urimeligt, at ta'selv borde altid stilles op lige foran musikernes muler ;-) På den anden side, så kan vi jo stå og kikke på de mange flotte piger der er med til festerne. Altså naturligvis er det kun andre musikere der gør den slags !!!
Devito til pause FLIUF hjælpere
Så har vi pause, og Bamses Venner har indtaget scenen. Vi syns da selv at vores blå scene ser meget flot ud ! Alle de frivillige FLUIF holder pause. De er altid så lette at kende med deres knaldgule t-shirts.
Der danses til Bamses venner Bamses venner
Ude i salen danses der til Bamses Venner Her er han så "den store" - Nu har vi spillet nonstop med Bamses Venner gennem 4 år - og der er ikke ændret så meget som et komma i repertoiret.
Publikum foran Bamse
Til gengæld er det hvert år et nyt lydfirma der anvendes, og det meste af orkestret er også skiftet ud. Man kan faktisk sige på minuttet, hvornår trommesoloen spilles. Bamse for pokker - lidt fornyelse skader ikke !
Den store Trommeslager i Bamses Venner
Når man ser Bamse på fjernsynet virker han som en rigtig rar bamsefar. Virkelighedens Bamse er nærmest utilnærmelig. Vi har aldrig så meget som hilst på manden. En trommeslager med rigtige tønder - FEDT !
Trommeslager i Devito Der er godt fyldt foran Devito også
I devito bruger Laxen elektroniske trommer. Det er let at lave lyd på, men ser ikke helt så fedt ud ! Publikum er ligeglade med, hvordan trommerne ser ud. De danser lystigt til såvel Bamse som Devito.
Masser af dejlige piger danser ved Devito
Vi elsker at spille i Morsøhallen. Vores NonStop med Bamses Venner fungerer rigtig godt. Vores musik passer fint ind i den stil musik Bamse spiller - og vi er glade for at vi skal spille samme sted den 6. november 2010.


Dette job blev formidlet af
MusikEvent fra Thisted